Η Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η πρώτη συμμετοχή μου στις Εθνικές εκλογές στις 6 Μαΐου ως Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το νέο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σηματοδοτείται από την νέα εποχή στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος, όπου οι πολίτες αναγνωρίζοντας τα λάθη των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών, αναζητούν νέες πολιτικές σε νέα καταξιωμένα  πρόσωπα, που ζουν και παράγουν στην σύγχρονη κοινωνία.

Η δυναμική εμφάνιση νέων άφθαρτων πολιτικών, θα είναι η απαρχή μιας νέας αναπτυξιακής πορείας που αναζητά η Ελλάδα.

Με ιδέες και  καλές πρακτικές άλλων χωρών που μπορούν να εφαρμοστούν στην χώρα μας, με ιδιαιτερότητα στις καινοτομίες -μεταφορές τεχνογνωσίας- αξιοποιώντας όλους τους πολίτες, μπορεί η Ελλάδα να ανατρέψει την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Η εμπειρία μου στον επαγγελματικό τομέα που υπηρετώ πολλά έτη, η συναναστροφή με όλους τους κλάδους της κοινωνίας και η εκτίμηση των στο πρόσωπό μου, μου δίνουν την πεποίθηση και την στήριξη ότι μπορώ να τους εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Οι προτεραιότητες μου θα είναι σε θέματα: Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Αναπτυξιακών Υποδομών, Περιβαλλοντολογικής Ευαισθησίας, Εξαγωγών-Διαχείρισης και Υλοποίησης Ευρωπαϊκών Έργων, καθώς και αξιοποίηση επενδυτικών σχεδίων στην Ελλάδα.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, συνεργασία με κράτη-μέλη της Ε.Ε. για τη μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών μέσω της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Εξειδίκευση και χρηματοδοτήσεις σε θέματα καινοτομίας και διαχείριση προγραμμάτων.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ:
Εκπόνηση μελετών, απορρόφηση ευρωπαϊκών και ελληνικών κονδυλίων που αφορούν τις υποδομές της χώρας, τόσο λόγω νομοθεσίας όσο και για θέματα τεχνογνωσίας. Ήδη η Ελλάδα σε θέματα υποδομών που είναι αναγκαία για την ανάπτυξη υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Μας δίνεται η δυνατότητα της νέας τεχνολογίας να εφαρμόσουμε ευέλικτα και οικονομικά συστήματα - καινοτομίες.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Λόγω του ότι πάνω απ' το 80% των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων αφορούν τεχνολογίες και καινοτομίες περιβάλλοντος -που έχει τεράστια ανάγκη η χώρα να εφαρμόσει- έχουμε τη δυνατότητα επιστημονικής παρακολούθησης των νέων καινοτομιών και τεχνολογιών, που έιναι αναγκαίες τόσο για τη συμμόρφοση της χώρας στην ελληνική νομοθεσία και στις ευρωπαϊκες οδηγίες, όσο και στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΡΓΑ:
Συμμετοχή, διαχείριση ευρωπαϊκών έργων (european projects), με τη συμμετοχή δημοσίων έργων-πανεπιστημίων μέσω των οποίων μεταδίδονται οι καλές πρακτικές και καινοτομίες στην Ε.Ε. Αξιοποίηση της επιστημονικής κοινότητας, συνεργασίες με τους υπεύθυνους αποφάσεων των ευρωπαϊκών έργων.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ:
Αξιοποίηση όλων των μελετών, συνεργασία με τον απόδημο ελληνισμό, δραστηριοποίηση των ελληνικών πρεσβειών στον κόσμο, αναζήτηση καινοτόμων επενδύσεων, συστηματική και επιστημονική εξαγωγή ελληνικών προϊόντων.

Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου
Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου